Hort des Temps es un herbolario de Alaior, en la isla de Menorca, que cuenta con diez años de experiencia en el campo de la medicina natural y la alimentación naturista. Ariadna, Blanca y Mariangels te aconsejarán en tu caso particular. En la sala de terapias holísticas podrás armonizar tu cuerpo físico, tu mente y tus emociones. ¡Estaremos encantados de ayudarte a recuperar tu equilibrio!

divendres, 21 de juny del 2013

Solstici d'Estiu

21 de juny a les 7.05. Comença l'estiu, el sol ens acompanya en el dia més llarg de l'any...
En aquesta época se celebren els rituals del foc purificador, que destrueix el mal i dóna vida, salut i prosperitat.
S'invoquen les forces regeneradores i de transformació.
¡S'agraeix a la Natura que les llavors hagin germinat!
És el moment de retrobar-se amb els altres, de viure la joia de compartir. El cor i l'intestí prim són els órgans més sensibles a l'excés d'energia i calor, i són els que cuidarem en aquesta estació; tot i així, caldrà preservar una certa calor interna, no passar-nos amb els banys refrescants, el menjar cru i les begudes fredes que ens deixarán cansats, sense vitalitat i ens podrien fer posar malalts a la tardor.
  • Tisanes refrescants: menta, alfàbrega, julivert, caléndula.
  • Hidratar-se bé
  • Proteccions solars naturals: aloe vera, karité africà.
  • Aliments lleugers, liquids, plats simples d'arrós integral i verdures del temps, plats amb molts colors, textures cruixents. No passar-se amb les amanides. Val més acaldar les verdures i deixar-les refredar. Sal marina fina (sense refinar) per remineralitzar.
  • Cuinarem al vapor, escaldats, estofats curts, cremes i purés.
  • No ens exposarem al sol entre les 12h i les 17h. Farem exercici suau, nedar, passejar al capvespre, reposarem adequadament i evitarem les discusions.
Témpores d'estiu: 29 i 31 de maig i 1 de juny, per a preveure la tendència del temps de juny, juliol i agost, respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada