Hort des Temps es un herbolario de Alaior, en la isla de Menorca, que cuenta con diez años de experiencia en el campo de la medicina natural y la alimentación naturista. Ariadna, Blanca y Mariangels te aconsejarán en tu caso particular. En la sala de terapias holísticas podrás armonizar tu cuerpo físico, tu mente y tus emociones. ¡Estaremos encantados de ayudarte a recuperar tu equilibrio!

Productes de Menorca

A s'Hort des Temps podeu trobar els productes de La Marcona.
Es una explotació agraria familiar d'aproximadament 60 ha. situada a la zona de tramuntana del terme municipal de Ferreries.La seva gestió es diversificada i amb certificació ecològica. Es dediquen principalment a la sembra d'una varietat antiga de blat pròpia de la illa. La farina integral la teniu en stock a l'herbolari i el pa que elaboren ells mateixos ens arriba els dimecres al matí. A més també ens porten, fet per ells, pa d'espelta integral, pa de sègol integral, pa de blat amb llavors, pa blanc amb anous i pa de centeno i espelta sense llevat. Tots amb farines ecològiques. Podeu encarregar el pà que preferiu en el nostre telèfon 971378886 (abans dels dimarts a la 13h) i us el guardarem gustosament.En l'àmbit de la Cosmètica Natural tenim:
  • Ungüents (cicatritzant i muscular) d'en Marc Moll. Fitoterapeuta i quiromassatgista que ha elaborat les esencies florals de Menorca i de les Balears, a part de treballar amb les de Bach, etc. Podeu visitar la seva web pintjant aqui: Marc Moll on hi trobareu els ingredients del ungüents.
Els Ous Ecològics en els porta del lloc de S'alblegall, aqui a Alaior.....certificats, de gallines en llibertat i alimentades sense trangènics. PVP: 3.80 euros /dotzena i 1.90 la mitja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada