Hort des Temps es un herbolario de Alaior, en la isla de Menorca, que cuenta con diez años de experiencia en el campo de la medicina natural y la alimentación naturista. Ariadna, Blanca y Mariangels te aconsejarán en tu caso particular. En la sala de terapias holísticas podrás armonizar tu cuerpo físico, tu mente y tus emociones. ¡Estaremos encantados de ayudarte a recuperar tu equilibrio!

dijous, 19 de desembre de 2013

Solstici d'Hivern...22 de desembre a les 18.12

Arribem a l'hivern, l'estació del repós, de la hivernació, de l'acabament dels cicles...Tot s'amaga i es contrau per a estar en silenci, en quietut.
Totes les forces descansen dins la terra, les fulles descomposant-se, els animals hivernant, les llavors recollides, propícies per a madurar. Moment d'introspecció, de lliurar-se de velles pautes de conducta per a poder resorgir lliurament a la primavera.
Els rituals del Solstici d'hivern es dediquen a la Mare Terra que ens mostra la seva veritable cara, la seva nuesa sincera, la seva profunditat. Es celebra que la durada del dia s'allargarà a poc a poc. El Sol, la LLuna i les Estrelles prenen una brillantor transparent. A l'hivern necessitem preservar la vitalitat, estimular les defenses, prevenir malalties. Haurem de cuidar especialment els ronyons, la bufeta i les glàndules suprarenals per a mantenir la temperatura corporal en equilibri.
Consells:
  • Tisanes amb plantes que s'hauràn recollit amb la calor de l'estiu: farigola, sàlvia, serpol, saüc, borratja, malva, orènga...
  • Menjarem més proteines, llegums, cereals integrals, sopes remineralitzants amb verdures d'hivern i compotes. Cuinarem lentament: estofats, sopes, fornejats i planxa.
  • Pendrem banys de sol, farem esport moderat i descançarem força.
  • Abraçarem i cuidarem el nostre interior.
Témpores d'hivern: 18,20 i 21 de desembre de 2013 ens assenyalen la tendència del clima als mesos de gener, febrer i març.

Així doncs..us desitgem bones Festes de Nadal i un bon final de cicle... 
Que el 2014 us porti allò que necessiteu per al resorgiment del vostre cos i la vostra ànima!!

Cap comentari:

Publica un comentari