Hort des Temps es un herbolario de Alaior, en la isla de Menorca, que cuenta con diez años de experiencia en el campo de la medicina natural y la alimentación naturista. Ariadna, Blanca y Mariangels te aconsejarán en tu caso particular. En la sala de terapias holísticas podrás armonizar tu cuerpo físico, tu mente y tus emociones. ¡Estaremos encantados de ayudarte a recuperar tu equilibrio!

dijous, 18 de setembre del 2014

Equinocci de Tardor...



23 de setembre 4.30



Arriba el final de l’estiu, amb tots els fruits madurs que comporta aquest moment de l’any. El dia i la nit estàn en perfecte equilibri i ens recorden els oposats, que formen part d’un tot: femení-masculí, llum i foscor, vida i mort...
A partir d’ara els dies es faràn més curts i ens portaràn cap a l’hivern. Experimentem un canvi d’energia a la Terra, redirigint-nos cap a les arrels, convidant-nos a mirar cap endins.
Proposem compartir tres preguntes per fer-nos aquests dies. Busca un lloc tranquil, sol/sola o amb altres persones i escolta les respostes que surten del teu interior (pots escriure les respostes):
1.      És el moment de la collita... De totes les coses a les que he dedicat el meu temps, energia, diners i amor, què estic a punt de recollir ara?Agraeixa-ho.
2.      Hi ha alguna cosa a la meva vida que podria limitar el procés de recollir la meva collita? Alguna por, alguna crítica, un pensament limitador...
3.      Amb la conciència de que en pocs mesos arribarà l’hivern, que necessito per sentir-me cuidat/cuidada, protegit/da, durant els mesos més freds i foscos??
Témpores de Tardor: 17,19 i 20 setembre. Ens donen idea del temps que farà als mesos d’octubre, novembre i desembre, respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada